Timanttikairaus ja timanttityöt kokemuksella

Pääasiallisena tehtävänämme on toimittaa kallionäytettä asiakkaan osoittamasta paikasta ja halutusta syvyydestä. Toimimme pääasiassa Lapissa, mutta palvelemme asiakkaitamme myös Ruotsissa ja Norjassa.

Ota yhteyttä!

Laadukkaita koneita

Kallionäytteiden kairaamiseen meillä on käytössä tällä hetkellä 5 maanpäällistä kairakonetta sekä 3 maanalaista kairakonetta. Nämä kaikki on suunniteltu mahdollisimman monipuoliseen ja tehokkaaseen kairaukseen.

Meille on tärkeää, että kairauskaluston siirtäminen on mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa.

Maanpäällinen kalusto

Maanpäälliset kairausyksiköt kulkevat omilla ajomoottoreilla leveiden kumitelojen päällä, joten niiden jättämä jälki maastoon on lähes olematon. Myös kairaputket kulkevat kätevästi mukana niille erikseen suunnitelluissa kaseteissa.

Ainut kairauspaikalla tapahtuva huoltoliikenne tapahtuukin mönkijällä tai moottorikelkalla olosuhteista riippuen. Tämä on ainutlaatuista kairausyhtiöiden keskuudessa ja minimoi kairaustoimenpiteiden ympäristöhaittoja.

Maanalainen kalusto

Maanalaiset kairausyksiköt toimivat omilla moottoreilla, liikkuvalla alustalla ja pystyvät samasta paikasta kairaamaan lähes kaikkiin suuntiin.

Lisäksi sivusuuntamittauksia

Syväkairauksen lisäksi yrityksemme tarjoaa yhtiöiden käyttöön Deviflex-mittalaitteilla (2 kpl) kairanreikien sivusuuntamittauksia. Lisäksi käytössämme on kaltevuusmittari.